Classic Layout

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به …

ادامه مطلب »

اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد

اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی و  دانشگاه ارومیه به مدت دو روز در تاریخ‌های ۲۶ و  ۲۷ مهر ماه سال ۱۴۰۲ در دانشگاه ارومیه برگزار گردید. این کنگره به عنوان اولین رویداد علمی با مشارکت مستقیم دو دانشگاه زیر مجموعه وزارت بهداشت و وزارت علوم در کل …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به …

ادامه مطلب »

اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد

اولین جشنواره بین­ المللی دیپلماسی غذا با همکاری وزارت امور خارجه، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فدراسیون گردشگری خوراک و سازمان ملی استانداردو با حضور سفرا و رایزنان کشورهای پیشرو حوزه گردشگری خوراک آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش­های صدا و سیما در تهران برگزار می­گردد. انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان ریشه­ دارترین …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …

ادامه مطلب »

جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تشکیل شد

جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ با حضور اعضاء تشکیل که پس از بحث و تبادل نظر مواردی مورد تایید قرار گرفت : ۱- دعوت از مدیر عامل یکی از شرکت های تبلیغاتی که مجری تبلیغات در مترو هست و ایجاد بستر تبلیغات رایگان در مترو برای انجمن و کارخانجات صنایع غذایی برای …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند   با تدریس  آقای دکتر شهریار دبیریان ( استاد دانشگاه ، کارشناس استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران و دبیر کمیته های علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی  با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات …

ادامه مطلب »
Translate »