اولین جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران روز شنبه ۹۶/۱۲/۱۲ در محل انجمن برگزار گردید. به گزارش ایرانفودنیوز ، در این جلسه بر طبق آرای اخذ شده ، دکتر محمد حسین عزیزی به عنوان رئیس هیئت مدیره ، مهندس احمد فتح الهی به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره ، دکتر محمد حسینی به عنوان خزانه دار و …
ادامه مطلب »Classic Layout
در مجمع عمومی ،انجمن علوم و صنایع غذایی ایران هیئت مدیره جدید خود را شناخت +گزارش تصویری
در مجمع عمومی انجمن علومو صنایع غذایی ایران ، پس از رای گیری صورت گرفته :، آقایان دکتر محمدحسین عزیزی ، دکتر محمد حسینی ، دککتر نوردهر رکنی ، دکتر محمد حجتی و دکتر ایرج شریفی آل آقا از دانشگاه و آقایان مهندس احمد فتح الهی ، دکتر مهدی کریمی تفرشی از صنعت و همچنین مهندس محمدرضا شافعی نیا از …
ادامه مطلب »دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) / دریافت فرم های ارزیابی
مدیران محترم واحدهای تولیدی صنایع غذایی با سلام و احترام به استحضار می رساند ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) را در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور مقامات ، مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه …
ادامه مطلب »گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) و جمعه (۰۸/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید : کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) با تدریس مهندس حسن کاکویی
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را امروز پنجشنبه ( ۰۷/۱۰/۹۶ ) با تدریس مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکتری صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برگزار …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) با تدریس مهندس حسن کاکویی/ ۷ و ۸ دی ماه ۹۶
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را در تاریخ ۷ و ۸ دی ماه ۹۶ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکترای صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی – دانشجوی دکتری و کارشناس …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ( ۲۵ آذر ۹۶ ) برگزار کننده کارگاه آموزشی بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا بود
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات را با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا در تاریخ ۲۵ آذر ۹۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ با حضور بیش از ۳۵ نفر از اساتید دانشگاهی ، مدیران تولید ، مسئولین فنی و کارشناسان کارخانجات صنایع …
ادامه مطلب »فراخوان
همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنیهای مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی و انجمن تولیدکنندگان افزودنیهای صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه و سهشنبه ۱۶ و۱۷ بهمن ماه۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۹ و ۱۰ آذر ماه ۹۶ برگزار کننده کارگاه آموزشی ” کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ” خواهد بود
نظر به اهمیت آشنایی و آموزش مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها با نرم افزارهای کاربردی صنایع غذایی من جمله نرم افزار اکسل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی \” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی\” را برگزار می نماید
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی” را با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۲۷ و ۲۸ مهرماه ۹۶ برگزار می نماید. …
ادامه مطلب »