Recent Posts

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

بطری و بسته‌بندی پت چیست؟

بسته‌بندی نقش بسیار مهمی در صنعت تولید و عرضه کالا دارد. یکی از رایج‌ترین مواد مورد استفاده در صنعت بسته‌بندی، پلی‌اتیلن‌ترفتالات یا همان پت (PET) است که به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، کاربرد گسترده‌ای در تولید بطری‌ها، ظروف و بسته‌بندی‌های مختلف دارد. در این مقاله، به بررسی بطری‌های پت، ویژگی‌ها، مزایا، کاربردها و دلایل محبوبیت آن‌ها به‌ویژه در صنعت آبمیوه …

ادامه مطلب »

استفاده از سیروپ در تهیه انواع نوشیدنی

سیروپ، نوعی شربت غلیظ است که معمولاً از ترکیب آب و شکر به همراه طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود. این ماده به دلیل طعم‌دهی و ایجاد بافت غنی در نوشیدنی‌ها، یکی از اجزای اصلی در صنعت نوشیدنی و کافه‌ها به شمار می‌رود. سیروپ‌ها به دلیل تنوع طعم و آسانی در استفاده، به یکی از مواد پرطرف‌دار برای تهیه نوشیدنی‌های سردوگرم تبدیل …

ادامه مطلب »
Translate »