Recent Posts

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس دکتر دبیریان را برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

خواص فوق‌العاده آب نارگیل برای پوست و مو

آب نارگیل به‌عنوان یک نوشیدنی طبیعی و مغذی، از دل طبیعت استوایی می‌آید و به دلیل فواید بی‌نظیرش برای سلامت بدن و پوست، در سراسر جهان محبوب شده است. این مایع شفاف و خوشمزه نه‌تنها تشنگی را رفع می‌کند؛ بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به بهبود سلامت و زیبایی پوست و مو کمک می‌کند. در این …

ادامه مطلب »
Translate »