انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پنجشنبه ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی ، کارگاهی و پروژه محور به همراه پرسش و پاسخ شرکت کنندگان ، برگزار شد. گفتنی است نظر به استقبال حاضرین ممکن است این کارگاه آموزشی مجدد تکرار گردد .همچنین این کارگاه آموزشی حضور بیش از ۳۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی پاکبان ، قندریزی مهر اردبیل، نوشابه سازی آرتامهنوش ، فراورده های لبنی دامنه سبلان، شیرین شهد پارسیان ، آوین گستر تدبیر سلامت ، سلوبن ، شاهان فردل ، شیما شهد شیرین ، غنچه پرور ، لبخند شیرین سارا ، اماج ، آرد سامیان اردبیل ، آماده لذیذ ، آذرنوش شکوفه ، محبوبه آقایی برند بوتیا ، نوشینه ، شیرین گندم سبلان ، موآ (قهوه ) ، آویسا طعم آسیا ، آرد نیک ، هیئت علمی ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- تعاریف
- پارا مترهای موثر بر فرمولاسیون محصولات غذایی
- ابعاد و الزامات فرمولاسیون محصولات غذایی
- آشنایی با چالشهای فرمولاسیون محصولات غذایی
- مبانی انتخاب مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- مبانی تعیین درصد مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نقشهای عملکردی مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نقش فرایندها و سطوح تکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی
- نکات کلیدی در فرمهای پروانه ساخت ( نامگذاری عناوین محصولات غذایی ، نوع و درصد مواد و ترکیبات ،بررسی ویژگیهای میکروبی فیزیکو شیمیایی، بررسی روشهای فراوری ، همخوانی نتایج آنالیزها با فرمولاسیون )
- نکات کلیدی در الزامات استفاده از افزودنیهای غذایی و طعم دهنده هادر فرمولاسیون محصولات غذایی
- نکات کلیدی در الزامات غنی سازی محصولات غذایی و فرا ویژه
- اپتیمم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران