انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی را با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  پنجشنبه   ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی ، کارگاهی و پروژه محور  به همراه پرسش و پاسخ شرکت کنندگان  ، برگزار شد. گفتنی است نظر به استقبال حاضرین ممکن است این کارگاه آموزشی مجدد تکرار گردد .همچنین  این کارگاه آموزشی  حضور بیش از ۳۰  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی پاکبان ، قندریزی مهر اردبیل، نوشابه سازی آرتامهنوش ، فراورده های لبنی دامنه سبلان، شیرین شهد پارسیان ، آوین گستر تدبیر سلامت ، سلوبن ، شاهان فردل ، شیما شهد شیرین ، غنچه پرور ، لبخند شیرین سارا ، اماج ، آرد سامیان اردبیل ، آماده لذیذ ، آذرنوش شکوفه ، محبوبه آقایی برند بوتیا ، نوشینه ، شیرین گندم سبلان ، موآ (قهوه ) ، آویسا طعم آسیا ، آرد نیک ، هیئت علمی ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  1. تعاریف
  2. پارا مترهای موثر بر فرمولاسیون محصولات غذایی
  3. ابعاد و الزامات فرمولاسیون محصولات غذایی
  4. آشنایی با چالشهای فرمولاسیون محصولات غذایی
  5. مبانی انتخاب مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  6. مبانی تعیین درصد مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  7. نقشهای عملکردی مواد اولیه و ترکیبات در فرمولاسیون محصولات غذایی
  8. نقش فرایندها و سطوح تکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی
  9. نکات کلیدی در فرمهای پروانه ساخت ( نامگذاری عناوین محصولات غذایی ، نوع و درصد مواد و ترکیبات ،بررسی ویژگیهای میکروبی فیزیکو شیمیایی، بررسی روشهای فراوری ، همخوانی نتایج آنالیزها با فرمولاسیون )
  10. نکات کلیدی در الزامات استفاده از افزودنیهای غذایی و طعم دهنده هادر فرمولاسیون محصولات غذایی
  11. نکات کلیدی در الزامات غنی سازی محصولات غذایی و فرا ویژه
  12. اپتیمم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »