انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / ۱۸ و ۱۹ مرداد ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۸ و ۱۹ مرداد ۹۷ برگزار می نماید .

لازم بذکر است مدرس دوره جناب آقای دکتر حسن کاکویی دانشجوی دکترا صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.

محتوای این کلاس آموزشی شامل مواردی است که در ذیل اشاره می گردد

  • منابع آلوده کننده مواد غذایی
  • تعیین کانون آلودگی در خطوط تولید صنایع غذایی
  • آشنایی با میکروارگانیسم های مهم در محصولات غذایی
  • انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی کردن
  • انتخاب بهترین مواد دترجنت و ضدعفونی کننده در صنایع غذایی
  • انتخاب بهترین روش نظافت و ضدعفونی ( C&D ) در صنایع غذایی
  • مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده
  • مشکلات بیو فیلم در صنایع غذایی
  • تکنولوژی های نوین در C&D
  • صحه گذاری فرآیندهای C&D بر اساس دستورالعمل ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا
  • روش های پایش C&D
  • تضمین کیفیت فرآیندهای C&D

لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، کنترل کیفی ، کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت می باشند .

آخرین مهلت ثبت نام : ۷ مرداد ماه  ۹۷

هزینه دوره: سیصد و چهل هزار تومان

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »