اطلاعیه آموزشی انجمن / کارگاه آموزشی کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی با تدریس دکتر کاکویی

🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۶ و ۷ بهمن ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱  بهمن  ماه  ۱۴۰۱

🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی وکارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • طبقه بندی آنزیمها
  • منابع و مکانیزم فعالیت آنزیمها
  • پارامترهای موثر بر فعالیت آنزیمها
  • استفاده آنزیمها در صنایع غذایی
  • روشهای مهارو یا غیرفعالسازی آنزیمهای مضردر صنایع غذایی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع لبنی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع غلات
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع کمپوت ، کنسرو و سسها
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع گوشتی
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت در صنایع نوشیدنیها
  • آنزیمهای کاربردی، نقش و شرایط بهینه فعالیت درصنایع شکلات

 

♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »