برگزاری یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده ) و همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌های علمی و پژوهشگاه‌های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در اسفند ۹۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار می‌گردد.

انجمن علوم وصنایع غذایی ایران در نظر دارد یازدهمین جشنواره علوم وصنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان  دهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا ( جایزه شهاب واعظ زاده ) را مورخ ۸ اسفند ماه ۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۷ برگزار نماید. این مراسم با حضور مقامات ومسئولان ، دانشگاهیان، اصحاب رسانه وجمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم وصنعت ،دانشگاهیان ،بازنشستگان وزارتخانه ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحد های برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند برگزار می گردد.

و هچنین این  همایش در نظر دارد تا با برگزاری جلسات هم‌اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات و بهره‌گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین علوم و صنایع غذایی کشور، بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجارب محققان، واردکنندگان و تولیدکنندگان در کشور با همکاری حوزه‌های وابسته فراهم آورد.

لذا جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ ،  ۴۴۲۹۳۴۵۵  دفتر انجمن تماس حاصل فرمایند.

همچنین می توانید به سایت با نشانی http://ifstafestival.ir مراجعه فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »