روز پنجشنبه مورخ ۱۳/۱۰/۹۷ کارگاه آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید. همچنین این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات شرکت بازرگانی مواد غذایی شکلی ، صنایع شیر ایران ، هراز ( لبنی دوشه آمل )، امرتات ، دومینو ، فریکو ، رامک ، ربیع قشم ، پارس کاک ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
- آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
- بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
- ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
- تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
- نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
- فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
- آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها
از سوی دیگر با توجه به استقبال از این دوره آموزشی ، هفته آینده نیز انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار کننده کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسرو شاهی می باشد ، با توجه به محدودیت ظرفیت علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در اسرع وقت اقدام نمایند .
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره ، مبلغ ۰۰۰/۹۰۰/۱ ریال (صدو نود هزار تومان ) به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ،شماره موبایل و تلفن ثابت به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا