انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی دو روزه تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) در تاریخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران برگزار می کند.
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :
شیر خام
کنترل کیفیت شیر خام
عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام
انالیز بالک تانک
نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر
آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن
آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن
آزمون های میکروبی
نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی
محصولات لبنی
آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی :
بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز
بررسی ازمونهای میکروبی محصولات تولیدی :
آزمون کلی فرم ها
نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی
آزمون IMVIC (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )
جستجو و شناسایی و شمارش استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی
اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه و
جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه
مسمومیت ناشی از استافیلوکوک ها
شناسایی و تفسیر آزمونهای کپک ها و مخمر ها
کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس ..)
روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها
بررسی استاندارد های شیر خام و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر –استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره ، مبلغ ۰۰۰/۴۰۰/۳ ریال (سیصد و چهل هزار تومان ) به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ،شماره موبایل و تلفن ثابت به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا