کارگاه آموزشی ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) روز پنجشنبه ( ۲۲/۰۹/۹۷ ) با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی برگزار گردید . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات ویتانا ، شکلی ، دوشه آمل ( هراز ) ، شونیز صنایع آرد ورامین ، آذرنوش شکوفه ، گل ذرت سازان و اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
این کارگاه ارزیابی حسی به دنبال آشنایی با مبانی و انواع تکنیک های ارزیابی توصیفی و مصرف کننده گرا به همراه مثال های کاربردی و انجام پروژه های عملی ارزیابی حسی محصولات شرکت های مذکور ، انجام پروژههای عملی با ارزیابی و مقایسه ویژگی های حسی نمونه ها و توصیف ویژگی های حسی انجام گردید .