به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ اسفند ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )  به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی لبنیات پاک ، شکلی ، دومینو ، آناتا ؛ ماهور ، ندا فجر ورامین ، آیدین ، کیش چیپس (مزمز) ، روژین تاک ، طلاچین  ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی به مدت ۴ ساعت  برگزار شد  .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
  • تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
  • تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
  • آزمون ماندگاری واقعی
  • آزمون ماندگاری تسریع شده
  • همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
  • پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
  • پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »