انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی ” کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab ” با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را امروز ۱۵ شهریور برگزار می نماید ، هم چنین شایان ذکر است که مباحث فردا روز جمعه ۱۶ شهریور ماه نیز ادامه خوهد داشت .
گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات فریکو ، دشت مرغاب – یک و یک ، مائده و اساتید دانشگاهی همراه بود .
این کارگاه اموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه سرفصل های
- آشنایی با شاخص های کیفی و اصالت سنجی فرآورده های غذایی
- آشنایی با مفاهیم کموتریکس و کاربرد آن در اصالت سنجی فرآورده های غذایی
- کاربرد موزانه جرم در شناسایی تقلبات مواد غذایی (با بکارگیری نرم افزار Excel)
- کاربرد روش های Principal Component Analysis (PCA) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
- کاربرد روش هایClustering در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
- کاربرد روش های PARTIAL LEAST SQUARES (PLS) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
- حل مثال های عملی در خصوص اصالت سنجی فرآورده های غذایی با نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab
برگزار گردید .