برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تابستان ۱۳۹۷

نام دورهساعت مدرسهزینه ( تومان )تاریخ برگزاریمهلت ثبت نام
ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی )۱۶اقای دکتر کاکویی۳۴۰/۰۰۰۲۸ و ۲۹ تیر ماه ۹۷۲۳ تیر ماه ۹۷
مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی -تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی۱۶اقای دکتر کاکویی۳۴۰/۰۰۰۱۸ و ۱۹ مرداد ماه ۹۷ ۱۳ مرداد ماه ۹۷
ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( پیشرفته )۱۶اقای دکتر کاکویی۳۴۰/۰۰۰۱ و ۲ شهریور ماه ۹۷۲۷ مرداد ماه ۹۷
آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز (HFCS ) ۱۶خانم دکتر برهانی و
آقای دکتر ارشادی
۳۴۰/۰۰۰۲۲ و ۲۳ شهریور ماه ۹۷۱۷ شهریور ماه ۹۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »