انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز 9 دی ماه ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی مزمز ، میهن ، کاله ، نستله ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی روز جمعه 10 دی ماه نیز ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
✅ مقدمه و آشنایی با مفاهیم اصلی غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با غنی سازی انواع مواد غذایی با ویتامین ها، مواد معدنی، پلی فنولها ، کاروتنوئید ها ، اسید های چرب و فیتواسترول ها
✅ آشنایی با جنبه های تکنیکی ، سلامت بخش و ایمنی غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با انواع غذاهای جدید دارای اثرات سلامت بخش ( لیست غذاها، حدود مجاز، ویژگی ها و برچسب گذاری ) مطابق با قوانین اتحادیه اروپا
✅ آشنایی با ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو جمهوری اسلامی ایران در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های Codex و WHO در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با قوانین و استاندارد های اتحادیه اروپا در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ آشنایی با ضوابط و قوانین FDA در خصوص غنی سازی مواد غذایی
✅ حل مثال های عملی و انجام محاسبات مربوط به غنی سازی در انواع مواد غذایی
✅ آشنایی با مفهوم عدم قطعیت در غنی سازی مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.