انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷ آذر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای شناسایی تقلبات در مواد غذایی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسرو شاهی ( کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۱۵ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی اسانس و رنگ ابیض شیمی ، لبنیات پاک ، آماده لذیذ ، ماهور ، فرآورده های غذایی مزمز ، کیش چیپس ، فرمند ، شتاب دهنده زیست فناوری بندا ، دنیای عطر و طعم دیارا ، شکلی و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه وتاریخچه تقلبات مواد غذایی
- استراتژی و ابزارهای مورد نیاز برای کاهش تقلبات در مواد غذایی
- آشنایی با انواع روشهای آ نالیز دستگاهی مدرن برای اصالت سنجی وتشخیص تقلبات درمواد غذایی
- آشنایی با انواع تقلبات در فراورده های گوشتی و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات درفراورده های لبنی و روشهای شناسایی
- آشنایی باانواع تقلبات در فراورده های قهوه و چای و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در فراورده های روغن و چربی وروشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در انواع ادویه جات و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در انواع نوشیدنی وروشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در غلات و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات درعسل و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در مکملهای غذایی و روشهای شناسایی
- آشنایی با انواع تقلبات در فراورده های پروبیوتیک وروشهای شناسایی
- آشنایی با روشهای کمومتریکس در اصالت سنجی و تشخیص تقلبات در مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.