انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی / ۱۳ دیماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی  را در تاریخ ۱۳ دی ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار می نماید.
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :
– آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی

  • آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
  • بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
  • ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
  • تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
  • نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
  • فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
  • آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها

نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره ، مبلغ ۱/۹۰۰/۰۰۰ ریال (صدو نود هزار تومان ) به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ،شماره موبایل و تلفن ثابت به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »