انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۸ و ۱۹ مرداد ۹۷ برگزار می نماید .
لازم بذکر است مدرس دوره جناب آقای دکتر حسن کاکویی دانشجوی دکترا صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.
محتوای این کلاس آموزشی شامل مواردی است که در ذیل اشاره می گردد
- منابع آلوده کننده مواد غذایی
- تعیین کانون آلودگی در خطوط تولید صنایع غذایی
- آشنایی با میکروارگانیسم های مهم در محصولات غذایی
- انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی کردن
- انتخاب بهترین مواد دترجنت و ضدعفونی کننده در صنایع غذایی
- انتخاب بهترین روش نظافت و ضدعفونی ( C&D ) در صنایع غذایی
- مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده
- مشکلات بیو فیلم در صنایع غذایی
- تکنولوژی های نوین در C&D
- صحه گذاری فرآیندهای C&D بر اساس دستورالعمل ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا
- روش های پایش C&D
- تضمین کیفیت فرآیندهای C&D
لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، کنترل کیفی ، کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت می باشند .
آخرین مهلت ثبت نام : ۷ مرداد ماه ۹۷
هزینه دوره: سیصد و چهل هزار تومان
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.