نظر به استقبال از کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بر آن شد روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۱۰/۲۰برای دومین هفته پیاپی این کارگاه را با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار نماید.
این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات میهن ، کامبیز ، کدبانو ( دلپذیر ) ، بیسکوییت گرجی ، ژیوادان ، پیشگامان پخش صدیق ، فرآیند گستر کوهک ، همکاران همراه ، گل ذرت سازان ، سازیبا ، آرد سینا ، مریان شیمی ، سقزسازی کردستان ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
ü آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
ü آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
ü بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
ü ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
ü تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
ü نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
ü فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
ü آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها