انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی را برخط و مجازی برگزار می کند .

اطلاعیه

بدینوسیله  به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  دوره آموزشی” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  8 الی ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰   از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود

  🔸مهلت ثبت نام : ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

🔸 مدرس دوره: آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

۱- انجام آزمون های پایه آماری با Minitab و کاربرد آنها درصنایع غذایی

۲- آنالیز سیستم های اندازه گیری و آشنایی با انواع خطا، دقت و صحت نتایج در آزمون های مواد غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab

۳- آشنایی با ابزار های طرح ریزی کیفیت در صنایع غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab شامل:

۳-۱- نمودار توزیع فراوانی و هیستوگرام

۳-۲- نمودار پارتو

۳-۳- نمودار علت و معلول 

۳-۴- نمودار پراکندگی و تحلیل رگرسیون

۳-۵- نمودارهای کنترل کیفی وصفی و کمی

۴- آشنایی با انواع شاخص کارآیی فرآیند در صنایع غذایی  شامل :

–  Capability Analysis (Normal Distribution)

–  Capability Analysis (Non-normal Distribution)

–  Capability Sixpack

۵- آشنایی با انواع روش های غیر پارامتریک(non-parametric)  و کاربرد آنها در صنایع غذایی شامل :

–  Mann– Whitney

–  Wilcoxon

–  Kruskal–Wallis

–  Friedman

–  Kolmogorov–Smirnov

۶- آشنایی با انواع روش های تحلیل چند متغیره و کاربرد آنها در کنترل کیفیت فرآورده های غذایی، شامل:

–  Principal Components Analysis (PCA)

–  Partial Least Squares (PLS)

–  Cluster Observations

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴٢٩٣۴۵۵ و ۴۴٢٩٣۴۵٩ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »