Blog Layout

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس دکتر دبیریان را برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

خواص فوق‌العاده آب نارگیل برای پوست و مو

آب نارگیل به‌عنوان یک نوشیدنی طبیعی و مغذی، از دل طبیعت استوایی می‌آید و به دلیل فواید بی‌نظیرش برای سلامت بدن و پوست، در سراسر جهان محبوب شده است. این مایع شفاف و خوشمزه نه‌تنها تشنگی را رفع می‌کند؛ بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به بهبود سلامت و زیبایی پوست و مو کمک می‌کند. در این …

ادامه مطلب »

محمد حسین عزیزی مشاور معاون صنایع عمومی وزارت صمت شد.

دکتر محمد حسین عزیزی

ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت در حکمی دکتر محمد حسین عزیزی را به عنوان عضو هیات مشاوران معاونت صنایع عمومی وزارت صمت» منصوب کرد. بنابر این گزارش دکتر محمد حسین عزیزی عضو هیات علمی (استاد) گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران است و در رزومه کاری …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲  آذر  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی  با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی (دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷  آبان  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life   با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران آبان ماه کارگاه آموزشی دو روزه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری (Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

گزارش برگزاری سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی” علوم و صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی” علوم و صنایع غذایی ۲۵ و ۲۶ مهر ماه برگزار شد .گفتنی است این کنگره  که هر ساله به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و امسال با یاری دانشگاه تربیت مدرس و با حمایت وزارتخانه‌ها،سازمان‌ها،نهادها و مراکز تحقیقاتی مرتبط با غذا، شرکت‌های وارد کننده و صادر کننده و سازنده …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۹  مهر ماه  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی  با تدریس دکتر عرب عامری (  کارشناس سازمان غذا و دارو) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور بیش از ۱۵  نفر از کارشناسان …

ادامه مطلب »
Translate »