کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی، توسط انجمن شیلات دانشگاه تهران و با مشارکت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، سازمان شیلات ایران، اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران و انجمن دانشجویی جامعه جهانی آبزیپروری در ۱۳ آبان ماه سال جاری با تدریس آقای دکتر سعید خواجوی در دانشگاه تهران برگزار میشود. مشارکت کنندگان در این کارگاه، به …
ادامه مطلب »Blog Layout
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴ مهر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و …
ادامه مطلب »شرکت عالیفرد (سن ایچ)، برای پنجمین سال متوالی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد
پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا؛ سوم شهریورماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان، تولیدکنندگان، کارآفرینان، صاحبان برندهای برتر صنایع غذایی، اساتید دانشگاهی و اصحاب رسانه توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری ارگانها و نهادها، سازمانهای دولتی و خصوصی در سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. به گزارش روابطعمومی شرکت عالیفرد، در این جشنواره همانند سالهای گذشته …
ادامه مطلب »پنجمین جشنواره سلامت غذا؛ همصدایی برای تولید غذای سالم
پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا با هدف به روز رسانی و ارتقای دانش تولید محصولات سلامت محور صنایع غذایی ،سوم شهریور ماه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. جشنواره ملی سلامت غذا با حضور مسئولین، تولیدکنندگان و کار آفرینان ، اساتید دانشگاهی ، دانشجویان و اصحاب رسانه توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران …
ادامه مطلب »مهدی امینی، چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۴شد
در هشتمین اجلاس سراسری تکریم از چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور، مهدی امینی، نائب رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا، به واسطه سه دهه فعالیت حرفه ای در عرصه های صنعت کشور و مدیریت هوشمند در عرصه دیپلماسی اقتصادی در دوره پساجنگ، مورد تجلیل قرار گرفت و به عنوان چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۴ معرفی …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی (اصول دفاع مواد غذایی) با تدریس آقای دکتر دبیریان برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۶ مرداد ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی (اصول دفاع مواد غذایی) بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ، کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران) به صورت …
ادامه مطلب »
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران