Blog Layout

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می شود : کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی / آنلاین

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی ” را با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ، روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۷ تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت  به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم برگزار  می کند. …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آنلاین آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی را با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۶ خرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین در اسکای روم با حضور بیش از ۳۵ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید : دوره آموزشی برخط و مجازی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی “

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی ” آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی ” را در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ششم و هفتم خرداد ماه ۱۴۰۰  از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و۱۳ الی ۱۵ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم …

ادامه مطلب »

برگزاری کلاس آموزشی آنلاین بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کلاس آموزشی آنلاین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در سال ۱۴۰۰ با عنوان بسته بندی مواد غذایی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، استاد و هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید . …

ادامه مطلب »

دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین برگزار می گردد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بسته بندی مواد غذایی  را در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۶ تا ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت به صورت مجازی از طریق اسکای روم برگزار می نماید . لازم به ذکر است مدرس دوره جناب آقای دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده …

ادامه مطلب »

تقویم آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۰

همانگونه که مستحضرید یکی از رسالت های  انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تلاش در جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی کاربرد انواع روش های DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” را آنلاین برگزار می کند .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” را به صورت آنلاین به مدت ۱۰ ساعت در روزهای دهم و دوازدهم و سیزدهم اسفندماه برگزار می کند. گفتنی است در این کارگاه آموزشی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی آشنایی با ” کاربرد انواع روش هایDOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / برخط و مجازی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و ….  اقدام به برگزاری دوره های …

ادامه مطلب »

برگزاری بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی به صورت برخط

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت انجمن علوم صنایع غذایی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و حمایت دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و حامیان صنعتی به صورت آنلاین در تاریخ ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود. گفتنی است این کنگره امروز ساعت ۸/۳۰ با برگزاری مراسم …

ادامه مطلب »

برنامه نهایی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

-راهنمای ورود به سالن مجازی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” از طریق ادوب کانکت– زمان برگزاری: ۱۴- ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹⏰ ساعت شروع: ۸:۳۰ صبح – لینک شرکت در سالن مجازی سخنرانی همایشhttp://lms.asnrukh.ac.ir/food1– لینک شرکت در سالن مجازی پوستر همایشhttp://lms.asnrukh.ac.ir/food2– پس از وارد شدن به آدرس فوق، نام و نام خانوادگی خود را وارد …

ادامه مطلب »
Translate »