توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ تیرماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی  با تدریس  آقای دکتر محمد حسین عزیزی  استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۲۰   نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی دومینو ، اماج ، ماهور ، ندا فجر ورامین ، مینو ، مزمز  ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • مشکلات مرتبط با نگهداری گندم و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با فناوری آسیابانی و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مبتلا به انواع آردها و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با استفاده از انواع بهبود دهنده در آرد
  • مشکلات مرتبط با استفاده از انواع نگهدارنده ها در آرد
  • مشکلات مرتبط با خمیر و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با تولید انواع نان و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با انواع شیرینی ها و کیکها و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با انواع ماکارونی و رشته ها و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مرتبط با انواع بیسکوییت ها و کراکرها و راههای رفع آن مشکلات
  • مشکلات مربوط با سایر محصولات آردی و راههای رفع آن مشکلات

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »