به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر مجید عرب عامری به صورت برخط در اسکای روم برگزار گردید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۲۱ مهر ماه  ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی فرآورده های گوشتی کاله آمل ، هلدینگ اتکا ، کشت و صنعت زرند ، طلاچین ، شکلی ، تک ماکارون ، گوشتیران ، لبنیات پاک ، آرد جرعه ،  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی  همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین  ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • تعریف
  • انواع نانو مواد و خواص فیزیکوشیمیایی
  • روشهای تولید نانو مواد
  • آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
  • آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
  • نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
  • کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
  • استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
  • خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »