به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo ” برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۴ دی  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی   ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo   با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی ( کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی همچنین فردا نیز با تعامل حاضرین ادامه خواهد داشت .

همچنین اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

  • آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
  • آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
  • آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:

-Screening method

Point  estimate  –

  • Observed individual mean
  • Probabilistic model
  • آشنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety ( MOS)   و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
  • آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
  • آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای  آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »