انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش MonteCarlo را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، میزبان برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش  Monte Carlo  با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  به صورت آنلاین و مجازی مورخ ۲۷ و ۲۸  مرداد  ۱۴۰۱ “ در اسکای روم با حضور ۳۶ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات میهن ، گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام ، لبنیات پاک ، زرکام ، نگین زمرد نوشین شهر ، فرآیند فرآوری زیستی ، ندا فجر ورامین ، دوغ آبعلی ، آماده لذیذ ، شتاب دهنده زیست فناوری بن دا ، دنیای عطر و طعم دیارا ، زیست فناوری نهاد ریاست جمهوری ، آرد جرعه شاهین اصفهان ، کشت و صنعت زرند ، سالم پودران سپاهان ، هیئت علمی ،  اساتید دانشگاهی  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
  • آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
  • آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:

-Screening method

Point  estimate  –

  • Observed individual mean
  • Probabilistic model
  • آ شنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety) ( MOS   و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
  • مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
  • آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
  • آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
  • تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای  آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »