انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی را بهمن ماه با تدریس دکتر عرب عامری برگزار می کند

 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  ( کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی ) را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۲ و ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام: ۷ بهمن ۱۴۰۲

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر مجید عرب عامری (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)                   🔸هزینه دوره: سیصد و هفتاد هزار تومان

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل:

  • تعریف
  • انواع نانو مواد وخواص فیزیکوشیمیایی
  • روشهای تولید نانومواد
  • آشنایی با استفاده تجاری از نانو ذرات در صنایع غذایی
  • آشنایی با نانوکامپوزیتهای ضد میکروبی
  • نانو مواد برای کاربردهای مختلف در صنایع غذایی
  • کاربرد فناوری نانو در فرمولاسیون مواد غذایی
  • استفاده از فناوری نانو برای بهبود کیفیت مواد غذایی و بسته بندی
  • خصوصیات و ایمنی نانو مواد غذایی برای سلامت انسان

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »