گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس دکتر حسن کاکویی به همراه تصاویر

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی  ( مقدماتی )  را  پنجشنبه ( ۲۸/۰۴/۹۷ ) و جمعه (۲۹/۰۴/۹۷ )   با تدریس دکتر حسن کاکویی در سطح عملی  برگزار نمود . این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات دوشه آمل (هراز ) ، مجتمع صنایع غذایی میهن ، آماده لذیذ  ، تین دامداران  ، کترینگ هواپیمایی قشم ، ژینو کارا آوه  ، خجسته فرجام ، گل ذرت سازان  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .

روز دوم کارگاه ارزیابی حسی با انجام پروژه‌های عملی با ارزیابی؛  مقایسه ویژگی های حسی نمونه ها؛ توصیف ویژگی های حسی انواع ماست سه شرکت معتبر لبنی،  نوشیدنی آلوورا،  شیرینی سنتی و طعم دهنده انجام شد همچنین ارائه راهکار های کاملا کاربردی جهت اصلاح فرمولاسیون، بالانس عطر و طعم، ایجاد طعم های جدید ، تولید محصولات جدید و در نهایت نزدیک کردن ویژگی های حسی محصول یک شرکت به ویژگی های حسی محصول مشابه شرکت های مطرح در بازار انجام شد.

photo_2018-07-21_10-15-02photo_2018-07-21_10-15-12photo_2018-07-21_10-15-17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »