انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را امروز ۳۱ خرداد برگزار می نماید و هم چنین شایان ذکر است که مباحث فردا ۱ تیر ماه نیز ادامه خوهد داشت .
گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات فرآورده های لبنی دوشه آمل – هراز ، لارین لبن پارس – آلیما ، لبنیات گرینه ، شکلی ، بازرگانی مریان شیمی و دانشجویان دکترا و تحصیلات تکمیلی همراه است .
این کارگاه اموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه سرفصل های ۱- آشنایی با مسائل مربوط به طراحی، فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی ، ۲- آشنایی با مفاهیم DOEو مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert ، ۳- بهینه سازی به روش Factorial Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۴- بهینه سازی به روش(Response Surface Methodology) RSM با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۵- بهینه سازی به روش Mixture Design با استفاده از نرم افزار Design Expert ، ۶- بهینه سازی به روش Combined Design با استفاده از نرم افزار Design Expert برگزار گردید .