سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد /۲۶ الی ۲۸ شهریور ۹۸

به گزارش  روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس در تاریخ ۲۶ الی ۲۸ شهریور ۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می گردد .

محورهای این کنگره :

کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا

روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

غذاهای فراسودمند ، پری بیوتیک و پروبیوتیک

کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی

ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی

امنیت و ایمنی مواد غذایی

بحران آب و صنایع غذایی

غنی سازی مواد غذایی

نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی

مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

فرمولاسیون مواد غذایی

صنایع فرآورده های گوشتی

صنایع فرآورده های غلات

صنایع بسته بندی مواد غذایی

صنایع فرآورده های لبنی

صنایع روغن

سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی

تاریخ برگزاری : ۲۶ الی ۲۸ شهریورماه ۹۸

محل  برگزاری :  سالن شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس واقع در پل نصر (گیشا)

ضمنا برنامه کامل کنگره در سایت کنگره به آدرس www.ifstacongress26.ir قابل رویت می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »