دوره آموزشی آنلاین تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) /مورخ ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۵ و ۲۸ تیر ماه ۹۹

بدینوسیله به استحضار می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و در اسکای روم نموده است .

”  براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو در خصوص اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ” ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  دوره آموزشی ۸ ساعته تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) را به صورت آنلاین برگزار می نماید                                                                                                                     🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان : ۸  ساعت

🔸تاریخ برگزاری :  روزهای زوج مورخ شنبه ۲۱ ، دوشنبه ۲۳ ، چهارشنبه ۲۵ و شنبه ۲۸ تیر ماه ۹۹

🔸ساعت برگزاری:  17 الی ۱۹                                         

🔸هزینه دوره: ۲۳۰۰۰۰۰ ریال معادل دویست و سی هزار تومان

🔸محل برگزاری: به صورت آنلاین و در اسکای روم که پس از ثبت نام نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان ، مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران

🔸مهلت ثبت نام :۱۱ تیر  ماه ۹۹

☎️شماره های تماس : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹

🔸اهداف و سرفصل دوره شامل:

•  شیر خام

–  کنترل کیفیت شیر خام

–  عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام

–  انالیز بالک تانک

–  نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر

–  آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن

–  آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن

–  آزمون های میکروبی

–  نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی

•   محصولات لبنی

–  آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی  :

–  بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز

•   بررسی آزمونهای میکروبی محصولات تولیدی

–  آزمون کلی فرم ها

–  نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی

–  آزمون  IMVIC  (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )

–  جستجو و شناسایی و شمارش  استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی

–  اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه

–  جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه

–  مسمومیت ناشی از  استافیلوکوک ها 

–  شناسایی  و تفسیر  آزمونهای   کپک ها و مخمر ها

–  کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها             (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس )

•   روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها 

–  بررسی استاندارد های شیر خام  و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر –استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »