انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، ۲ و ۳ تیر ماه ۱۴۰۱ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی ابیض شیمی ، پارس مینو ، گلوکزان ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه ای بر مسائل ایمنی مواد غذایی
- مروری بر آلاینده های ناشی ازفرایندهای غذایی
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Acrylamide
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Furans
- جنبه های شیمیایی و ایمنی MCPD Fatty Acid Esters
- جنبه های شیمیایی و ایمنی ester Chloropropanol
- جنبه های شیمیایی و ایمنی Polycyclic aromatic hydrocarbons
- جنبه های شیمیایی و ایمنی aromatic amines Heterocyclic
- جنبه های شیمیایی و ایمنی N- nitroso compounds
- واکنشهای اکسیداسیون و نقش آن در تشکیل آلاینده های غذایی
- آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی از جنبه های قوانین ملی و بین المللی
- ارزیابی خطر آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
- روشهای کاهش انواع آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.