انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ اسفند ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی لبنیات پاک ، شکلی ، دومینو ، آناتا ؛ ماهور ، ندا فجر ورامین ، آیدین ، کیش چیپس (مزمز) ، روژین تاک ، طلاچین ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. گفتنی است این کارگاه آموزشی کاربردی به مدت ۴ ساعت برگزار شد .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه و فرایندهای اساسی اکسیداسیون چربیها
- تعیین و پیش بینی ماندگاری روغنها و چربیها و غذا های بر پایه چربی
- تعریف حدود قابل قبول و شاخص های بحرانی مربوط به اکسیداسیون چربیها
- آزمون ماندگاری واقعی
- آزمون ماندگاری تسریع شده
- همبستگی نتایج آزمونهای حسی با آنالیز شیمیایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای گیاهی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای حیوانی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری روغنهای سرخ کردنی و غذاهای سرخ شده
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری امولسیونهای غذایی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری غذاهای کم رطوبت
- پایداری اکسیداتیو غلات صبحانه اکسترود شده و اسنکها
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری گوشت و فراورده های گوشتی
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری انواع کراکر ، کوکی و بیسکوییت
- پایداری اکسیداتیو و ماندگاری محصولات غذایی خشک از قبیل شیر خشک
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.