انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میز گرد صادراتی در روز سه شنبه ۲۹/۸/۹۷ ساعت ۱۰ صبح در محل نمایشگاههای بین المللی تهران تالار اصفهان با حضور آقای مهندس مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران و معاون توسعه صادرات وکالای این سازمان ، برخی از کارشناسان سازمان توسعه تجارت و اعضای هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و مدیران عامل و مدیران صادراتی کارخانجات صنایع غذایی برگزار کرد.
در این جلسه مهندس مودودی از تشکیل شورای عالی مشورتی و حضور نخبگان هر حوزه خبر دادند .
همچنین مدیران و نمایندگان شرکتهای شرکت کننده در میز گرد ضمن عرض تبریک انتصاب به آقای مودودی به بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات در جهت ارائه راه حلهای مناسب برای حل مشکلات عمده مبتلا به صادرات از جمله حذف اولویت بندی ،آزاد گذاشتن صادر کننده ها، سرعت در تصمیم گیری ، دادن امکانات بیشتر ، پرهیز از شعار دادن وعملیاتی کردن کارها ، حل کردن مشکلات ماشین سازها ،حل مشکلات زیر ساختی در زمینه صادرات و حمل ونقل ، تشکیل کمیته ای برای حل بحرانهای رو در رو و… پرداختند.
در پایان مقرر گردید جلسات با سازمان توسعه و تجارت ادامه پیدا کند و تفاهم نامه ای با مرکز توسعه صادرات منعقد گرددکه انجمن بتواند به عنوان بازوی ایشان باشد و کار کارشناسی صورت گیرد .همچنین در مورد چند نرخی بودن نرخ دلار در شهرهای مختلف فکری شود و تک نرخی بشود .
برخی از شرکتهای شرکت کننده در این مراسم : سبزان ، مارگارین، آی سودا ،رضوان شکلات ، فرایند فراوری زیستی ، کاله ، دلپذیر ، اماج ، سحر همدان ، مهرام ،گلها، انجمن صنفی آمیوه وکنسانتتره ، گوشتیران ، نوشینه، سمیه ، مرشد گوهر ، مینو ، ایران گلاب و…