نام دوره | ساعت | مدرس | هزینه ( تومان ) | تاریخ برگزاری | مهلت ثبت نام |
---|---|---|---|---|---|
آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز HFCS ) ( | ۱۶ | خانم دکتر برهانی و آقای دکتر ارشادی | ۲۸۹/۰۰۰ | ۱۹ و ۹۷/۰۷/۲۰ | ۹۷/۰۷/۱۴ |
آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی | ۱۶ | آقای مهندس کریمیان خسروشاهی | ۲۸۹/۰۰۰ | ۲۴ و ۹۷/۰۸/۲۵ | ۹۷/۰۸/۱۹ |
ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی – پیشرفته | ۱۶ | آقای دکتر کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۲۲ و ۹۷/۰۹/۲۳ | ۹۷/۰۹/۱۷ |
سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
- شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد
- دوره آموزشی بهبود رنگ در محصولات غذایی
- دوره های کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
- دوره کاربردی افزودنی های غذایی
- آشنایی با روش های شناسایی تقلبات در مواد غذایی
- آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی
- آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life مواد غذایی
- کاربرد نرم افزار SPSS در تحقیقات علوم و صنایع غذایی
- کارگاه آموزشی کاربرد انواع افزودنی های طبیعی در صنایع غذایی
- کارگاه آموزشی آلاینده های مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی
- میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی
لازم به توضیح است انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، برگزار می نماید.
شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فکس ۴۴۲۹۳۴۱۴ و با درج مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته و مقطع تحصیلی ، شماره تلفن همراه ، شماره تلفن ثابت و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل فرمائید .