انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز ۱۵ تیر میزبان برگزاری کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی به صورت آنلاین در اسکای روم می باشد.
گفتنی است بیش از ۴۸ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی قهوه ریو ، زحل شیمی ، آسیاب طلایی ( دلوسه ) ، آلفا پاک ایران ، صنایع غذایی اماج ، کاله آمل ( کارخانه انجمادی پمینا ) ، ستاره یخی آسیا ( ب.آ) ، ندا فجر ، روژین تاک ، شیزر پارسه گیتی ، آپادانا ، آرین صنعت کاوه خوراک ، فرآورده های لبنی تین ( تین دامداران ) ، اوتانا پویان شیمی ، فیدار فلات ایرانیان ، نان دوران سبوس ، آماده لذیذ – دلپذیر ، دومینو ، کشت و صنعت زرند ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این کارگاه آموزشی حضور فعال داشته اند.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه ۱۷ تیر ماه نیز ادامه خواهد داشت .
گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- مقدمه
- کلیات
- آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها و صمغ ها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ، گلان، پکتین ، مشتقات سلولز ، صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ، گوار و….)
- ساختار هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
- کاربرد هیدروکلوئیدها وصمغ ها در صنایع بیکری، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آب میوه ها ونوشیدنی ها، دسر ها
- کاربرد صمغ ها و هیدروکلوئیدی در کوتینگ فلورها …