انجمن علوم و صنایع غذایی ایران میزبان برگزاری کارگاه آموزشی تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) با تدریس دکتر شهریار دبیریان

به گزارش روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، روز پنجشنبه مورخ ۹۷ /۴/۱۱ کارگاه آموزشی دو روزه تفسیر آزمایش های شیر و فرآورده ها ( با نگاهی به کنترل کیفیت محصولات) با تدریس دکتر شهریار دبیریان در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی دو روزه بوده و فردا ۵ بهمن ماه نیز ادامه خواهد داشت .

همچنین این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات مجتمع صنایع غذایی میهن ، شرکت دومینو ، فرآورده های لبنی دوشه آمل – هراز ، گلا آمل ، عطر گل و …  را به همراه داشت .

لازم بذکر است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

🔸اهداف و سرفصل دوره شامل:

  • شیر خام
  • کنترل کیفیت شیر خام
  • عوامل تاثیر گذار بر کیفیت شیر خام
  • انالیز بالک تانک
  • نمونه برداری در دامداری و تانکر های حمل شیر
  • آزمون های ارگانولپتیکی شیر خام و تفسیر آن
  • آزمون های فیزیکی و شیمیایی و تفسیر آن
  • آزمون های میکروبی
  • نقش سلول های سوماتیک در کیفیت محصولات تولیدی
  • محصولات لبنی
  • آزمونهای اصلی شیر و محصولات لبنی :
  • بررسی تست فسفاتاز قلیایی و پراکسیداز
  • بررسی آزمونهای میکروبی محصولات تولیدی
  • آزمون کلی فرم ها
  • نحوه تشخیص و تفسیر آزمونهای شناسایی اشرشیا کلی
  • آزمون IMVIC  (برای شناسایی انتروباکتر ها از اشرشیا کلی )
  • جستجو و شناسایی و شمارش استافیلوکوک اورئوس و بررسی این باکتری در فراورده های لبنی
  • اهمیت باکتری های انتروباکتریاسه
  • جستجو و شمارش باکتری های انتروباکتریاسه
  • مسمومیت ناشی از استافیلوکوک ها
  • شناسایی و تفسیر  آزمونهای   کپک ها و مخمر ها
  • کنترل کیفی و آزمونهای تشخیص باسیلوس ها (سرئوس ؛استئاروترموفیلوس ..)
  • روش های تشخیص سریع میکروارگانیزم ها
  • بررسی استاندارد های شیر خام و محصولات لبنی ( شیر پاستوریزه _استریل _پنیر –استاندارد میکروبی محصولات ۲۴۰۶)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »