انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۰۸/۲۴کارگاه آموزشی آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید و شایان ذکر است این کارگاه آموزشی فردا ( جمعه ۲۵/۰۸/۹۷ ) نیز ادامه خواهد داشت . همچنین این کارگاه آموزشی حضور فعال و موثر مدیران و کارشناسان تولید ، کنترل کیفی و مسئول فنی از کارخانجات شرکت بازرگانی مواد غذایی شکلی ، فرآیند فرآوری زیستی ، زرین ذرت شاهرود ، گل ذرت سازان و آزمایشگاههای قطب آزما جهان و آریانا آزما اکسیژن و اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
لازم بذکر است سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
۱- آشنایی با مفاهیم خطا، دقت و صحت در اندازه گیری
۲- آشنایی با روش ISO GUM در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی
۳- آشنایی با مفاهیم و روش های معتبرسازی در آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی
۴- آشنایی با روش TOP – DOWN در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی
۵- آشنایی با روش های اندازه گیری عدم قطعیت در آزمایشات میکروبی
۶- حل مثال های عملی با نرم افزارهای Excel و Minitab