انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار می نماید.
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :
- آشنایی با مفاهیم پایه آماری
- آشنایی مقدماتی با نرم افزار SPSS
- آشنایی با انواع آزمون های T-TESTو کاربرد آن در صنایع غذایی
- آشنایی با انواع آزمون های آنالیز واریانس (ANOVA) و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آشنایی با آزمون های تعیین رابطه (همبستگی و رگرسیون) و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آشنایی با انواع روش های Non-Parametric و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آشنایی با انواع روش های تحلیل عاملی، تحلیل مولفه اصلی و خوشه بندی وکاربرد آن در صنایع غذایی
- آشنایی با روش تجزیه و تحلیل نتایج آزمون های حسی با نرم افزار SPSS
- تجزیه و تحلیل مثال های عملی با نرم افزار SPSS
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه معتبر از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و مورد تایید سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار می باشد .