انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی / ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دوره آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۲ و ۱۳  اردیبهشت ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار می نماید.
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :

  • آشنایی با مفاهیم پایه آماری
  • آشنایی مقدماتی با نرم افزار SPSS
  • آشنایی با انواع آزمون های T-TESTو کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع آزمون های آنالیز واریانس (ANOVA) و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با آزمون های تعیین رابطه (همبستگی و رگرسیون) و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع روش های Non-Parametric و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با انواع روش های تحلیل عاملی، تحلیل مولفه اصلی و خوشه بندی وکاربرد آن در صنایع غذایی
  • آشنایی با روش تجزیه و تحلیل نتایج آزمون های حسی با نرم افزار SPSS
  • تجزیه و تحلیل مثال های عملی با نرم افزار SPSS

نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره به شماره حساب  ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره  ۴۴۲۹۳۴۱۴   ، درج  نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه   ،  شماره کد ملی و رشته  تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی

محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران –  تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲

تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹

لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه معتبر از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و مورد تایید سازمان غذا و دارو ،  هزینه پذیرایی میان وعده و نهار می باشد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »