انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی و کنترل کیفی ، تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، برگزار نماید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی (آزمون های توصیفی ) را در تاریخ ۲۲ آذر ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار می کند. مدرس دوره آقای دکتر حسن کاکویی دکترا صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.
سرفصل ها و محتویات این دوره آموزشی شامل موارد زیر می باشد :
ارزیابی حسی به چه سوالاتی پاسخ می دهد؟
اهداف ارزیابی حسی محصول گرا
کاربردهای ارزیابی حسی محصول گرا در اپتیمم سازی وتوسعه فرمولاسیون
کاربردهای ارزیابی حسی محصول گرا درطراحی محصول جدید
کاربردهای ارزیابی حسی محصول گرا در شناخت نیازهای مصرف کننده ها
کاربردهای ارزیابی حسی محصول گرا در شناسایی بدطعمی
کاربردهای ارزیابی حسی در تعیین مدت ماندگاری محصولات
کاربردهای ارزیابی حسی محصول گرا در ارزیابی محصولات شرکت های رقیب
کاربرد ارزیابی حسی در شبیه سازی فرمولاسیون محصولات غذایی بر اساس ویژگی های حسی محصولات شرکت های رقیب
کاربرد فاکتورهای ۹M
مبانی کلی و الزامات انتخاب ارزیاب های حسی
گروه بندی ارزیاب های حسی
مبانی کلی انتخاب ارزیاب های حسی برای آزمون های توصیفی
آموزش ارزیاب ها
هدایت و اجرای طرح های ارزیابی حسی محصول گرا
توصیف ویژگی های حسی محصولات غذایی
چرا برخی از افراد توصیف فرآورده ها را بهتر انجام می دهند
اثرات حافظه حسی افراد در توصیف ویژگی های حسی محصولات غذایی
معیارهای ارزیابی کارایی ارزیاب ها
دستورالعمل اجرایی برای ارزیاب ها
-روش های رتبه بندی
– روش های توصیفی
– آزمون های ارزیاب ها
– روش ها وآزمون های مورد نیاز برای ارزیابی ارزیاب ها و نتایج ارزیابی
انواع روش های ارزیابی حسی توصیفی
ایجاد واژه های توصیفی تخصصی برای ویژگی حسی مورد نظر
روش های آنالیز توصیفی
روش پروفایل طعمی
روش پروفایل بافتی
آنالیز توصیف کمی
Quantitative Descriptive Analysis (QDA),
روش پروفایل انتخاب آزاد
Spectrum Method,
آزمون شدت –زمان
آموزش برای آزمون شدت – زمان
آنالیز منحنی های شدت – زمان
اندازه گیری میزان دوست داشتن
انتخاب روش های مناسب ارزیابی حسی
مقیاس ها
انواع مقیاس ها در ارزیابی های حسی
کاربرد مقیاس ها در ارزیابی های حسی
استفاده های صحیح ونادرست از مقیاس ها
خطاهای روانشناسی در مقیاس ها
خطاهای رایج در ارزیابی حسی و راه های پیشگیری از آن
توصیف تخصصی ویژگی های حسی گروه های مختلف مواد غذایی(پروژه عملی کارگاه)
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو ، پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.