انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهد اشتی / ۲۴ و ۲۵ آبانماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی   را در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آبان ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار می نماید .
اهداف و سرفصل دوره شامل مورد ذیل می باشد :
۱- آشنایی با مفاهیم خطا، دقت و صحت در اندازه گیری

۲-     آشنایی با روش ISO GUM در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی

۳-     آشنایی با مفاهیم و روش های معتبرسازی در آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی

۴-     آشنایی با روش TOP – DOWN در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی مواد غذایی

۵-     آشنایی با روش های اندازه گیری عدم قطعیت در آزمایشات میکروبی

۶-      حل مثال های عملی با نرم افزارهای Excel و Minitab


 
لازم به توضیح است همراه داشتن لب تاپ جهت این دوره آموزشی الزامی می باشد .
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره ، مبلغ ۲/۸۹۰/۰۰۰ریال (دویست و هشتاد نه هزار تومان ) به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ،شماره موبایل و تلفن ثابت به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تهران مرزداران خیابان ابراهیمی مجتمع اداری و تجاری الوند طبقه ۵ شمالی واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو ، هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »