انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز HFCS ) ( را مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۹۷ برگزار می نماید .
نظر به اهمیت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را با مجوز رسمی از سوی سازمان غذا و دارو به همراه اخذ امتیاز بازآموزی در سطح تئوری – عملی برگزار می نماید .
شایان ذکر است مدرسین دوره سرکار خانم دکتر بهاره برهانی دکترای شیمی از دانشگاه دولتی کاشان و کارشناس مسئول واحد تحقیق و توسعه شرکت زرنام و جناب آقای دکتر آرش ارشادی دکترای صنایع غذایی، دانشگاه آزاد ساری، سرپرست واحد تحقیق و توسعه شرکت زرنام می باشند.
اهداف و سرفصل دوره شامل موارد ذیل می باشد:
آشنایی با انواع شربت ذرت بویژه شربت فروکتوز
بررسی ویژگی ها و خواص تکنولوژیکی این شربتها
معرفی و آموزش آزمون های کنترل کیفی شربتهای گلوکز و فروکتوز
کاربردهای انواع شربت های ذرت ( فروکتوز، گلوکز، مالتوز، مالتودکسترین)
مدرس |
زمان برگزاری |
مدت دوره |
آخرین مهلت ثبت نام |
هزینه دوره |
دکتر بهاره برهانی دکتر آرش ارشادی |
۱۹ و ۲۰ مهرماه ۹۷ |
۲ روزه ( ۱۶ ساعت ) |
۱۴ مهر ماه ۹۷ |
۲/۸۹۰/۰۰۰ریال دویست و هشتاد و نه هزار تومان |
متقاضیان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید