انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی برگزار می نماید و نظر به بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با مجوز رسمی از سوی آن سازمان مجری برگزاری کارگاهها و دوره های تخصصی به همراه اخذ امتیاز بازآموزی می باشد .
لذااقدام به برگزاری دوره آموزشی کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab که در تاریخ ۱۵ و ۱۶ شهریور ماه ۹۷ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر نموده است .
لازم بذکر است مدرس دوره آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس ارشد صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو می باشند.
اهداف و سرفصل دوره شامل موارد ذیل می باشد :
۱- آشنایی با شاخص های کیفی و اصالت سنجی فرآورده های غذایی
۲- آشنایی با مفاهیم کموتریکس و کاربرد آن در اصالت سنجی فرآورده های غذایی
۳- کاربرد موزانه جرم در شناسایی تقلبات مواد غذایی (با بکارگیری نرم افزار Excel)
۴- کاربرد روش های Principal Component Analysis (PCA) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
۵- کاربرد روش هایClustering در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
۶- کاربرد روش های PARTIAL LEAST SQUARES (PLS) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
۷- حل مثال های عملی در خصوص اصالت سنجی فرآورده های غذایی با نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab
• لازم به توضیح است همراه داشتن لب تاپ جهت این دوره آموزشی الزامی می باشد .
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.