انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اولین دوره آموزشی” آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی ” را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی دورهآموزشی”  آشنایی با مبانی علمی و اجرائی غذاهای عملگرا و غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی ” با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

گفتنی است  امتیاز باز آموزی این کلاس آموزشی هشت ساعته ، ۵ امتیاز  بوده است .

همچنین علاوه بر امروز در روزهای۳۰و  31  شهریور و اول مهرماه  99 از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم ادامه خواهد داشت .

 و  مدرس دوره آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو -وزارت بهداشت ، درمان و آموزش می باشند .

شایان ذکر است این دوره آموزشی حضور بیش از ۴۵ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صباح ، دومینو ،تهران همبرگر ( مام ) ،ب.آ ،پانه عرفان ، پارس استا ،مزمز ، آماده لذیذ ، فریکو ، پگاه اراک ، بهنوش ،طعم و عطر ماگنولیا ، زاینده رود ، کارخانه علی مظفری ، سینا طعام پدیدار زرند ، مهیار پروتیین آریا ، رویال پاکر فرشته ، بهداشت کار شیرخشک نوزاد ، شهربابانا ، آپادانا ، شیزر پارسه گیتی ، پوشش های مصنوعی غذایی ، برکه سبز ماد آسیا  و اساتید دانشگاهی را بهمراه داشت.

همچنین اهداف و سرفصل دوره به شرح ذیل می باشد  :

  • مقدمه و آشنایی با مفاهیم اصلی غنی سازی مواد غذایی
  • آشنایی با غنی سازی انواع مواد غذایی با ویتامین ها، مواد معدنی، پلی فنولها ، کاروتنوئید ها ، اسید های چرب و فیتواسترول ها
  • آشنایی با جنبه های تکنیکی ، سلامت  بخش و ایمنی غنی سازی مواد غذایی
  • آشنایی با انواع غذاهای جدید دارای اثرات سلامت بخش (لیست غذاها، حدود مجاز، ویژگی ها و برچسب گذاری) مطابق با قوانین اتحادیه اروپا
  • آشنایی با ضوابط و قوانین  سازمان غذا و دارو جمهوری اسلامی ایران در خصوص غنی سازی مواد غذایی
  • آشنایی با قوانین و استاندارد های Codex  و WHO در خصوص غنی سازی مواد غذایی
  • آشنایی با قوانین و استاندارد های اتحادیه اروپا در خصوص غنی سازی مواد غذایی
  • آشنایی با ضوابط و قوانین FDA در خصوص غنی سازی مواد غذایی
  • حل مثال های عملی و انجام محاسبات مربوط به غنی سازی در انواع مواد غذایی
  • آشنایی با مفهوم عدم قطعیت در غنی سازی مواد غذایی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  44293455 و  44293459 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »