اطلاعیه کارگاه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی میکروبیولوژی کاربردی در صنعت غذا را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۹ و ۲۰ آبان ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکترشهریار دبیریان کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه ای بر علم میکرو بیولوژی
- بررسی بیماریهای میکروبی قابل انتقال از غذا
- تعریف مخاطرات میکروبی در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰
- عوامل مهم در رشد میکروبها در غذا
- مروری بر استانداردهای میکروبی در صنعت غذا (شیر و فراورده ها، گوشت و فراورده ها ، فراورده های قنادی ،کمپوت وکنسرو و…..)
- شناسایی میکروبها در محیط کشت
- مروری بر نقش میکرو ارگانیسمهای مفید در صنعت غذا
- تعریف پرو بیوتیکها، پری بیوتیکها، سین بیوتیکها و پست بیوتیکها
- cip و اهمیت آن در کاهش بار میکروبی
- روشهای رایج نگهداری مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.