انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
تیر ۲۶, ۱۴۰۴
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز دوره تخصصی آموزشی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر عزیزی را برگزار کرد
تیر ۲۰, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.
تیر ۱۱, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مورخ ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد
تیر ۲۶, ۱۴۰۴
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز دوره تخصصی آموزشی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر عزیزی را برگزار کرد
تیر ۲۰, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.
تیر ۱۱, ۱۴۰۴
با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.
خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز دوره تخصصی آموزشی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر عزیزی را برگزار کرد
تیر ۲۰, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.
تیر ۱۱, ۱۴۰۴
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مورخ ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد
اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
مقالات
انتشارات
کتاب
انتشار کتابی نوآورانه در صنایع غذایی: ترکیبات فنولی و کاربردهای آن
اسفند ۱۹, ۱۴۰۳
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
Media Page
گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذ…
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به رسم هر ساله مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذا را برگزار می نماید
ضمن تبریک وشادباش فرا رسیدن سال نو به استحضار میرساند مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذ…
Translate »
آمار