سومین دوره «مجمع جهانی دیپلماسی برند (کنگره سراسری برند ملّی – اقتدار ملّی)» یک رویداد …
ادامه مطلب »Masonry Layout
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روشهای ( Design Of Experiments) DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert ” با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۶ و ۷ آذر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »فراخوان شرکت در جشنواره ملی و بینالمللی زنجیره تأمین کالا و خدمات
فرصتی بینظیر برای مدیران و پیشگامان صنعت و تجارت! مرکز ملی شمارهگذاری کالا و خدمات …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی را با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پنجشنبه ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با …
ادامه مطلب »کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی
کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی، توسط انجمن شیلات دانشگاه تهران و با …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴ مهر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه …
ادامه مطلب »شرکت عالیفرد (سن ایچ)، برای پنجمین سال متوالی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد
پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا؛ سوم شهریورماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان، تولیدکنندگان، کارآفرینان، صاحبان برندهای …
ادامه مطلب »
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران