Masonry Layout

فراخوان مشارکت صنعت غذا در سومین دوره “مجمع جهانی دیپلماسی برند”

سومین دوره «مجمع جهانی دیپلماسی برند (کنگره سراسری برند ملّی – اقتدار ملّی)» یک رویداد …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روشهای ( Design Of Experiments) DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert ” با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۶ و ۷ آذر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »

فراخوان شرکت در جشنواره ملی و بین‌المللی زنجیره تأمین کالا و خدمات

فرصتی بی‌نظیر برای مدیران و پیشگامان صنعت و تجارت! مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی را با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  پنجشنبه   ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴  مهر  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸  شهریور  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه …

ادامه مطلب »

شرکت عالیفرد (سن ایچ)، برای پنجمین سال متوالی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد

پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا؛ سوم شهریور‌ماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان، تولیدکنندگان، کارآفرینان، صاحبان برندهای …

ادامه مطلب »
Translate »