🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …
ادامه مطلب »Blog Layout
چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت برگزار شد
سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۲ و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران ، دانشگاهیان ، صاحب نظران ، صنعتگران ، تولیدکنندگان و اصحاب رسانه بود گفتنی است بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی که هر ساله به همت انجمن …
ادامه مطلب »تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲
جهت دریافت فایل تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲ کلیک کنید . تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سال ۱۴۰۲ ردیف نام دوره ساعت مدرس هزینه (ریال ) تاریخ مهلت ثبت نام ۱ کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI ۱۳-۹ دکتر محسن برزگر ۳/۷۰۰/۰۰۰ ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۲۳ اردیبهشت ۲ …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI را با تدریس دکتر برزگر برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …
ادامه مطلب »به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ اسفند ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا ودارو- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با حضور بیش از ۴۰ نفر …
ادامه مطلب »فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان فراخوان عضویت بر اساس مجوز مورخ خرداد ۱۴۰۰ کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور مقرر گردید به مدت دو سال کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان زیر نظر انجمن صنایع غذایی ایران فعالیت نموده و پس از عضوگیری، فعالیت و ارزیابی مجدد، مجوز تاسیس انجمن فرآوری و بازاریابی آبزیان ایران اعطاء گردد. …
ادامه مطلب »برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …
ادامه مطلب »توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ بهمن ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی وکارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای …
ادامه مطلب »اطلاعیه آموزشی انجمن / کارگاه آموزشی کاربرد آنزیمها در صنایع غذایی با تدریس دکتر کاکویی
🔴اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( …
ادامه مطلب »انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی را برگزار کرد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ دی ماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی شش ابزار ( مرحله ) کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس آقای دکترشهریار دبیریان (کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران ) به صورت آنلاین و مجازی در …
ادامه مطلب »