Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به مناسبت روز جهانی غذا مراسم سخنرانی با حضور نماینده فائو را برگزار می نماید

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد به مناسبت روز جهانی غذا ، مراسم سخنرانی با حضور نماینده فائو روز دوشنبه ۲۳/۰۷/۹۷ از ساعت ۱۶-۱۴ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به آدرس تهران –  شهرک غرب – بلوار فرحزادی – خیابان شهید حافظی ( ارغوان غربی ) برگزار نماید . علاقه مندان جهت …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز ( HFCS )- مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۹۷

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز HFCS ) ( را  مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۹۷ برگزار می نماید . نظر به اهمیت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان …

ادامه مطلب »

برگزاری کلاس آموزشی کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / هم اکنون

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی ” کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS  و Minitab ”   با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را امروز ۱۵ شهریور برگزار می نماید ، هم چنین شایان ذکر است که مباحث فردا  روز جمعه  ۱۶ شهریور ماه …

ادامه مطلب »
Translate »