Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) با تدریس مهندس حسن کاکویی/ ۷ و ۸ دی ماه ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) را در تاریخ ۷ و ۸ دی ماه ۹۶ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس آقای مهندس حسن کاکویی دانشجوی دکترای صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی – دانشجوی دکتری و کارشناس …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ( ۲۵ آذر ۹۶ ) برگزار کننده کارگاه آموزشی بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا بود

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات را با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا در تاریخ ۲۵ آذر ۹۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ با حضور بیش از ۳۵ نفر از اساتید دانشگاهی ، مدیران تولید ، مسئولین فنی و کارشناسان کارخانجات صنایع …

ادامه مطلب »

فراخوان

همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی و انجمن تولیدکنندگان افزودنی‌های صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه و سه‌شنبه ۱۶ و۱۷ بهمن ‌ماه۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار …

ادامه مطلب »
Translate »