انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) با تدریس دکتر مجید عرب عامری توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) را روز پنجشنبه ۳۰ آبان و جمعه ۱ آذر با تدریس دکتر مجید عرب عامری ،کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد . لازم به توضیح است این …
ادامه مطلب »