Recent Posts

کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) با تدریس دکتر مجید عرب عامری توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید .

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA)  را روز پنجشنبه  ۳۰ آبان  و جمعه ۱ آذر با تدریس   دکتر مجید عرب عامری ،کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  برگزار کرد . لازم به توضیح است این …

ادامه مطلب »

اولین جلسه راهبردی برگزاری جشنواره علوم و صنایع غذایی با حضور نمایندگانی از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد

اولین جلسه راهبردی برگزاری دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران (جایزه علمی دکتر هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&D های برتر صنعت غذا ) و همچنین دومین همایش علمی پژوهشهای نوین در حوزه R&D و شرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت چربی ها و روغنهای خوراکی با حضور مهندس امیرهوشنگ بیرشک دبیر و مهندس مزدا …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) / 30 آبان و ۱ آذر ماه ۹۸ با تدریس دکتر مجید عرب عامری

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی دو روزه کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) را در روزهای پنجشنبه  ۳۰ آبان و جمعه ۱ آذر  ماه ۹۸ از ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر با تدریس دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو برگزار می …

ادامه مطلب »
Translate »