Recent Posts

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/ کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس دکتر دبیریان شهریور برگزار میشود

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۵ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل و حذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی با تدریس دکتر کاکویی  ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهند های خوراکی با تدریس دکتر کریمیان برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۱ مرداد  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهند های خوراکی  با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی  ( کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در …

ادامه مطلب »
Translate »